top of page

Gedetailleerde gezondheidsscan bij paarden

Deze gezondheidsscan kan gedetailleerd weergeven in welk delen en systemen van het orgaan en weefsels er wat mis gaat. Het scant ook uit op allerlei ziekten en aandoeningen die hij ook  weergeeft. De scan is medisch gecertificeerd door MedCert, dit is de hoogste Duitse medische certificeringsinstantie.

De scan werkt op basis van Non-Liniaire diagnostiek (NLS). De NLS technologie is kwantumfysica op basis van biofotonen. Verschillende wetenschappers ontwikkelde deze technologie verder: Professor Popp (biofotonen), Prof. Heinrich Hertz (lichtgolven) en Prof. Theodore van Hoven (Quantum Theorie). Dr. Huf ontwikkelde de scan daarna verder uit voor paarden.

WhatsApp%20Image%202021-04-18%20at%2015.
Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst en vooral wordt er een grondige anamnese afgenomen en wordt het paard helemaal bekeken. Daarna hangt men 2 detectoren aan het halster op de wang van het paard. Deze staat in verbinding met het scansysteem.

 

De scan stuurt een specifieke trilling via de rechter detector het energieveld van het paard in. Deze trilling wordt daarna door de linker hoofdtelefoon ‘de sensor’ opgevangen en vertaald. Deze lichtfrequenties noemt men ‘longitudinale lichtgolven’ en  deze worden ‘het lichaam in gezonden’. De frequenties die opgevangen worden uit het lichaam worden via een mathematische spectraalanalyse vergeleken met de benchmarkwaarden in de database van de scan en omgezet in een digitaal signaal  wat we kunnen zien op het computerscherm.

Men kan zeer nauwkeurig de mate van balans of disbalans in een gescand lichaamsgebied vaststellen. Hij scant standaard de grote lichaamsdelen uit zoals hoofd, romp en skelet gevolgd door de afzonderlijke organen, weefsels, cellen, DNA en ultrastructuren.

20210413 - Charlotte_149.jpg

Door de bijdrage en toepassingen van prof. Popp (biofotonen) is de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid erg goed. Andere systemen op basis van deze technologie werken op basis van elektromagnetische golven.

Biofotonen beteken letterlijk bio= leven en fotonen = lichttrilling. Het zijn lichtdeeltjes die door alle levende organismen worden gemaakt als bijproduct van de stofwisseling. Bij stress vermeerderen de biofotonen. En het zijn juist deze biofotonen die we op de scan kunnen waarnemen.

 

De straling die door de scan uitgezonden wordt, is zeer zwak waardoor er geen belasting is voor het lichaam. Zieke cellen stralen chaotische lichtstralen uit die we duidelijk zichtbaar krijgen op de scan.

bottom of page