top of page
20210413 - Charlotte_265.jpg

Gezondheidsscan bij mensen

Met de Healy wordt een screening gemaakt van de gezondheidstoestand van het lichaam waardoor men zich een beeld kan vormen van processen die verkeerd lopen in het lichaam. Deze techniek kan men gebruiken voor het behandelen van verschillende klachten en kan ook gebruikt worden als aanvulling bij andere therapieën.

Gezondheid begint in de cellen.

Ons lichaam bestaat uit ongeveer 70 biljoen cellen. Elke cel heeft zijn eigen functie, maar het basisontwerp van de cellen is altijd hetzelfde. Iedere cel heeft een eigen bepaalde frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen deze trillingen uit balans geraken, denk maar aan een ongeluk/trauma, stresserende dag, fysieke overbelasting, burn-out. Hierdoor kan je allerlei klachten krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten enz…

 

Healy Frequentie-therapie is een draagbaar medisch gecertificeerd toestel die individuele frequenties gebruikt om je lichaam en geest in balans te brengen en stress te verlichten. Het werkt op basis van kwantummechanica. Deze vertelt ons dat elke cel een unieke trilling bevat wat ons informatie geeft over de verschillende materie.

 

Healy gaat door middel van frequenties het lichaam aansporen om deze natuurlijke balans in de cellen terug in orde te krijgen waardoor er weer een gezond evenwicht is. Dit doet hij door gebruik te maken van het spanningspotentiaal van de cel. Elke cel in het lichaam heeft een trillingsfrequentie en een spanningspotentiaal. Het spanningspotentiaal zorgt voor het uitwisseling van stoffen en bijgevolg de gezondheid van de cel. De Healy pakt de oorzaak aan.

WhatsApp Image 2021-06-15 at 20.23.32.jpeg

Uit de 144.000 verschillende frequenties  kan de scan analyseren waar er disbalans zit in het lichaam. Dit doet hij door middel van 120 programma’s die hij kan draaien binnen volgende groepen: Goudcyclus, Pijn/psyche, Leren, Fitness, Slaap, Beauty/huid, Mentale balans, Meridianen, Bio-energetische balans, Chakra’s, Beschermingsprogramma’s en de Diepe cyclus.

 

Verder leest hij ook nog supplementen uit zoals: Bachbloesems, homeopathie, vitaminen, Australian Bushflowers, Alaskan Gem Elixirs, Schuessler celzouten en I-Ching.

 

Hij leest ook de Aura analyse uit die de huidige toestand van het energieveld en emotionele achtergrond analyseert.

 

Men kan na de analyse ook de juiste frequenties zenden in je eigen energetische veld of rechtstreeks in je cellen aan de hand van elektroden.

 

Healy stuurt zijn frequenties tot op het  diepste niveau zodat het zelfherstellend vermogen wordt aangesproken en op die manier een positieve invloed heeft op allerlei klachten.

Waar komt de Healy vandaan?

De ontwikkelaars van Healy zijn Marcus Schmieke en Nuno Nina.

 

Nuno Nina is een Portugese specialist in integratieve geneeskunde en celbiologie.

 

Marcus Schmieke is onderzoeker en de uitvinder van de TimeWaver, die veel therapeuten gebruiken bij bioresonantie.

 

Note: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Er zijn echter verschillende gebruikerservaringen waarbij Healy voor een variëteit aan klachten is ingezet

bottom of page